τεστ

Υπηρεσίες


Οι ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ αναλαμβάνουν τη συντήρηση κήπων,χώρων πρασίνου βιομηχανικών εγκαταστάσεων,δημοσίων και ιδιωτικών χώρων,γηπέδων,αθλητικών εγκαταστάσεων,αλσών κλπ..
Στις ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ έχοντας τα κατάλληλα έμπειρα και εξοπλισμένα συνεργεία,μπορούμε να εγγυηθούμε έναν όμορφο,καλοφτιαγμένο και προπάντων υγιή κήπο απαλλαγμένο από ζιζάνια και ασθένειες.

Διαμόρφωση
Η διαμόρφωση  είναι ίσως το πρώτο και πιο σημαντικό κομμάτι που πρέπει να εξετάσει κανείς όταν αποφασίσει να ασχοληθεί με το θέμα κήπος. Με τον όρο διαμόρφωση  εννοούμε το πώς μπορούμε να κατανείμουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χώρο που διαθέτουμε, έτσι ώστε να έχουμε ένα ομοιόμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα και κατ επέκταση έναν όμορφο και λειτουργικό κήπο. 
Τα δύο βασικά στοιχεία που αποτελούν έναν κήπο είναι: ο χώρος του πρασίνου  και ο χώρος του καθιστικού.

Ανάπλαση
Η ανάπλαση αφορά την βελτίωση και ανανέωση του κήπου με εξειδικευμένες καλλιεργητικές εργασίες πάντα με την απαραίτητη επίβλεψη γεωπόνου.

Συντήρηση
Για ένα τέλειο αποτέλεσμα δεν αρκεί μόνο ο σωστός συνδυασμός φυτών αλλά και η συντήρηση του κήπου.
Οι υπηρεσίες συντήρησης από τις  ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ περιλαμβάνουν:
• Κηπευτικές συμβουλές.
• Μεταφύτευση φυτών.
• Έλεγχος και συντήρηση του αρδευτικού συστήματος.
• Κούρεμα,λίπανση και ψεκασμός  του χλοοτάπητα.
• Κλάδεμα δέντρων και θάμνων.
• Καθαρισμός ξερών λουλουδιών και φύλλων.
• Λίπανση και ψεκασμός των φυτών.
• Παροχή συμβουλών για επιβλαβείς οργανισμούς και ασθένειες φυτών.
• Απομάκρυνση ζιζανίων.

Καλλωπισμός
Διακόσμηση του κήπου με όμορφoυς καλλωπιστικούς θάμνους,φυτά και δένδρα τα οποία προσδίδουν ομορφιά,σχήμα και χρώμα στον κήπο.

Χλοοτάπητας
Σπορά ή τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα


Συνθέσεις κήπου
Μπορούμε να δημιουργήσουμε στον χώρο σας ένα μικρό βιώσιμο παράδεισο με εποχιακές εναλλαγές,χρωματικές διαφοροποιήσεις, μυρωδιές και γεύσεις!

Ξερολιθιές
Φυσικές πέτρες τοποθετούνται σε ένα κήπο και αποτελούν τα κύρια σημεία έλξης του,επειδή προσφέρουν ποικίλες δυνατότητες ελκυστικής διαμόρφωσης, αλλά και επειδή παρέχουν ζωτικό χώρο σε φυτά,χωρίς τα οποία ο κήπος θα έδειχνε πολύ φτωχότερος!

Διαμόρφωση βεράντας
Τα μπαλκόνια και οι βεράντες,έστω κι αν είναι μικρά ή άχρωμες,μπορούν να μεταμορφωθούν σε πανέμορφους χώρους φύσης και χαλάρωσης με την διαμόρφωση και τοποθέτηση φυτών και ζαρντινιερών!

Άρδευση
Αυτόματο πότισμα του γκαζόν ή του κήπου με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για μέγιστη απόδοση και ιδανικά αποτελέσματα!



Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε τώρα 



.

.